Me Time

ME TIME 

Fotoshoot

Nieuw, ben jij vrouw, 30+ en wil je ook wel een mooi portret van jezelf hebben, nou dan is dit je kans, in 2020 ga ik een aantal fotoshootdagen organiseren.  


Wat houdt het in

Me Time is een fotoshoot voor jou alleen, je wordt mooi opgemaakt (maar blijft nog steeds jezelf) je haar wordt gedaan, voorafgaand ontvang je wat stylingtips en tijdens de fotoshoot coach ik je en leer ik je hoe jij het beste tot je recht komt op een foto.

Ik fotografeer je in twee blokken van ongeveer 30 minuten elk, tussendoor is er een pauze dit zorgt voor een relaxte sfeer en kunnen we wat verschillende dingen uitproberen.  Tijdens de shoot is er tijd voor eventueel een kledingwissel en maak ik fotos van jou in verschillende poses. Een paar dagen na de fotoshoot ontvang je van mij een online gallery waar je de gemaakte foto's kunt bekijken en jouw 4 favoriete foto's kunt uitkiezen.


Wanneer

De eerste 2 me-time fotoshootdagen liggen achter ons, het was een groot succes. Zodra ik merk dat hier weer animo voor is ga ik een nieuwe datum plannen, dit is zeker ook leuk om met een aantal vriendinnen te doen. 


Waar

Me Time vindt plaats in mijn studio in Amersfoort


Kosten

150 euro

dit is de shoot inclusief haarstyling en makeup en 4 foto's digitaal in hoge resolutie
STUDIO

MONIQUE ORIE

 

Portretfotografie in Amersfoort 

GET IN TOUCH

 

Nijverheidsweg Noord 123

3831 PL AMERSFOORT

info@moniqueorie.nl

© Copyright. All Rights Reserved.