Fotografie workshop Leer van Mij

Fotografieworkshop - Leer van mij - Studiofotografie


Ben jij net gestart als (portret)fotograaf en vind je het gebruik van studiolampen nog best een beetje lastig, of ben je een amateurfotograaf die graag aan de slag zou gaan met studiofotografie maar hier nog wat meer van zou willen weten. Nou leer dan van mij. In mijn studio krijg je de gelegenheid foto's te maken met studiobelichting (eventueel neem je je eigen lampen mee) en laat ik je zien wat er allemaal mogelijk is. En nee ik ben niet van de droge technische kost, ik leer je op een praktische manier wat werkt (en wat niet).  Een leer van mij shoot duurt zo'n 2,5 uur, in deze tijd behandelen we de volgende onderwerpen:


- Portret belichten met 1 lamp

- Portret belichten met 2 lampen

- Gebruik van reflectieschermen

- Coachen van je model

- Styling tips (welke kleding werkt goed op beeld welke niet)

- Studio Styling (achtergronden hoe zorg je voor een gevarieerd beeld)

- Belichtingsstylen (fineart/fashion/beauty)


Natuurlijk zorg ik dat er een model aanwezig is.  Zoals aangegeven zullen we ons heel weinig theoretisch gaan bezighouden maar zul je leren vanuit de praktijk (wij fotografen zijn nu eenmaal visueel ingesteld en ik weet uit eigen ervaring dat zien en zelf doen veel beter werkt dan lezen van theorie).


De kosten van een leer van mij shoot zijn 150 Euro incl. btw per persoon (maximaal 2 deelnemers) en vinden plaats op vrijdagavond van 19.00uur tot ca. 21.30uur. Enige fotografie kennis ten aanzien van diafragma / sluitertijd en iso is wel van belang tevens moet je over een spiegelreflexcamera beschikken met een M stand aangezien er in een studio omgeving altijd op Manual wordt geschoten.


Aanmelden / of extra informatie via info@moniqueorie.nlSTUDIO

MONIQUE ORIE

 

Portretfotografie in Amersfoort 

GET IN TOUCH

 

Nijverheidsweg Noord 123

3831 PL AMERSFOORT

info@moniqueorie.nl

© Copyright. All Rights Reserved.

SITEMAP

 

About

Contact